Στην Kreta Rex House είμαστε σε θέση να ξεδιπλώσουμε το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του σκύλου σας σε όποιο επίπεδο ή κατεύθυνση επιθυμείτε, με γνώμονα τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του σκύλου σας. Το προσωπικό της σχολής φροντίζει με συνεχή καθοδήγηση για την ομαλότερη συμβίωση με τον σκύλο σας πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ο Σ.  Ρομπογιαννάκης  είναι ο εκπαιδευτής σκύλων στην Kreta Rex House. Μελετάει συνεχώς  τη συμπεριφορά τους, κατανοώντας τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητές τους, στοχεύοντας στη ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επίτευξη μιας σχέσης σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σκύλο και άνθρωπο. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια με νέους θετικούς, αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην  θετική συμπεριφορά των μικρών μας φίλων.

Ένα σωστό πρόγραμμα εκπαίδευσης ξεκινάει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα αποκτήσουμε το νέο μας κουτάβι και συνεχίζει μαθαίνοντας να επικοινωνούμε σωστά και με τον κατάλληλο τρόπο με τον σκύλο μας.

Γιατί στην Kreta Rex House γνωρίζουμε ότι η σωστή εκπαίδευση σκύλων είναι θέμα γνώσης, εμπειρίας, τεχνικής, ισορροπίας, υπομονής και επικοινωνίας.