Στον  ξενώνα της Kreta Rex House οι διακοπές των μικρών ή μεγαλόσωμων κατοικίδιων σας γίνονται αξέχαστες! Με καθημερινή επίβλεψη, φροντίδα και ψυχαγωγία, το προσωπικό του ξενώνα μας, έχει πλήρη αφοσίωση στην άνετη και ξέγνοιαστη διαμονή τους!

Η Kreta Rex House διαθέτει αδειοδοτημένο και πλήρως εξοπλισμένο ξενώνα κατοικίδιων ζώων, λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή Λινοπεράματα, κοντά στο μοναστήρι της Παναγίας  της Παντάνασσας.

Στον ξενώνα μικρών ζώων αναλαμβάνουμε την πλήρη φροντίδα των μικρών και μεγαλόσωμων κατοικίδιων σας. Οι εγκαταστάσεις του ξενώνα έχουν διαμορφωθεί βάση των κανονισμών, με βασικό γνώμονα  να διασφαλίσουν την άνετη, ασφαλή και ευχάριστη διαμονή του σκύλου σας! Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο, με εμπειρία στη φροντίδα σκύλων. Ασχολούμαστε με την ασφάλεια, την καθαριότητα και την φροντίδα του κάθε σκύλου ξεχωριστά, βάση των δικών του ξεχωριστών αναγκών.

Διατηρούμε το πρόγραμμα διατροφής του σκύλου σας, σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις, ενώ παράλληλα μπορούμε να προτείνουμε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής,  με την καθοδήγηση κτηνιάτρου.

Οι τετράποδοι επισκέπτες της Kreta Rex House έχουν ο καθένας το δικό του δωμάτιο. Στο καθημερινό τους πρόγραμμα, εκτός από τους συχνούς περιπάτους στους χώρους εκτόνωσης, περιλαμβάνεται ένα  νέο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης. Μέλος του προσωπικού μας, με την κατάλληλη εμπειρία και καθοδήγηση, φροντίζει ώστε τα σκυλιά σας να περνάν όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, να γυμνάζονται στον χώρο του γκαζόν, να παίζουν με τους «φίλους» τους, με κατάλληλα παιχνίδια, να αποκτούν νέες εμπειρίες!

Το σίγουρο είναι ότι ο σκύλος σας θα επιστρέψει στο σπίτι σας ευχαριστημένος, γυμνασμένος και ανανεωμένος!

Τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε συνεχώς από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων που μας τα εμπιστεύονται, αποτελεί για εμάς ένα ακόμα κίνητρο να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας! Οι τετράποδοι επισκέπτες του ξενώνα μας, λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, γίνονται μέλη της παρέας μας και κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Κατά την επίσκεψη και διαμονή του κατοικιδίου σας στον ξενώνα μας, σύμφωνα με τον κανονισμό της KRH, είναι απαραίτητο να τηρούνται τα παρακάτω:

 • Να έχει συμπληρώσει τον 4ο μήνα (180 ημερών)
 • Να έχει πλήρως ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας ή διαβατήριο
 • Να φέρει microchip
 • Να μην έχει σοβαρές ασθένειες (πχ. καρδιακά προβλήματα, επιληψία, κλπ)
 • Να έχουν πραγματοποιηθεί όλα τα απαραίτητα για την ηλικία του εμβόλια:
  • Το τετραπλό, DHPPi-L (Τύφος, Μόρβα, Ηπατίτιδα, Λεπτοσπείρωση)
  • Της λύσσας, R (Rabbies)
  • Του πνευμονιόκοκου (Pneumodog) - πολύ σημαντικό για σκυλιά που συχνωτίζονται (πχ. ξενώνες, εκθέσεις σκύλων, κλπ)
 • Να έχει γίνει ενδοπαρασίτωση (χάπι για τα σκουλήκια), εντός των τελευταίων 15 ημερών.
 • Να έχει γίνει έξω παρασίτωση (αμπούλα για έξω παράσιτα αλλά και σκνύπα), εντός των τελευταίων 15 ημερών
  • Τα δύο παραπάνω θα πρέπει ιδανικά να έχουν γίνει 2-3 ημέρες πριν την φιλοξενία.
   Εφόσον αυτά δεν έχουν πραγματοποιηθεί, η KRH διατηρεί το δικαίωμα να τα πραγματοποιήσει με δικά της μέσα, με το αντίστοιχο κόστος.pettaxi.jpgΝέα υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής του κατοικίδιου σας, από και προς τον χώρο σας.

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα ή το χρόνο να φέρετε το κατοικίδιο σας στην Kreta Rex House, εμείς αναλαμβάνουμε την ασφαλή παραλαβή του από το χώρο σας και την παράδοσή του σε αυτόν, την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε, κατόπιν ραντεβού.