Η Kreta Rex House παρέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο ξενοδοχείο σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης. που αναλαμβάνει την πλήρη φύλαξη σκύλων (φιλοξενία σκύλων). Τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε συνεχώς από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων που μας τα εμπιστεύονται συνεχώς, αποτελεί για εμάς το κίνητρο να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι επισκέπτες μας στον ξενώνα σκύλων λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και γίνονται μέλη της παρέας μας και κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Οι εγκαταστάσεις του ξενώνα έχουν διαμορφωθεί εξολοκλήρου για να διασφαλίζουν την άνετη και ευχάριστη διαμονή του σκύλου σας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο με εμπειρία στη φροντίδα σκύλων. Ασχολούμαστε με την ασφάλεια, την καθαριότητα και την φροντίδα του κάθε σκύλου ξεχωριστά και παρέχουμε ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής (το οποίο προτείνεται από τους ιδιοκτήτες).

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα ή και το χρόνο να φέρετε το σκυλάκι σας στις εγκαταστάσεις μας, εμείς αναλαμβάνουμε την ασφαλή παραλαβή του από το χώρο σας και την παράδοσή του σε αυτόν την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε!

Στον ξενώνα έχουμε προσωπικό το οποίο είναι εξειδικευμένο για την ψυχαγωγία του σκύλου σας, όπου στον κεντρικό μας χώρο λαμβάνουν μέρος καθημερινά διάφορα παιχνίδια εξάσκησης και διασκέδασης.

Φροντίζουμε ότι ο σκύλος σας θα γυρίσει στο σπίτι σας ευχαριστημένος, γυμνασμένος και ανανεωμένος!