Στην Kreta Rex House αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των φίλων της σχολής μας. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το Kreta Rex House - Dog Park Open Day.

Στον καταπράσινο χώρο της Kreta Rex House, δίπλα στο Ηράκλειο, σας υποδεχόμαστε κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 17:00 και μετά, κατόπιν ραντεβού.

Το Dog Park Open Day της KRH είναι πάρκο ψυχαγωγίας, εκτόνωσης, εκγύμνασης και κοινωνικοποίησης σκύλων. Σκοπός του πάρκου είναι να περάσει καλά ο σκύλος, σε ένα ασφαλές περιβάλλοννα εκτονωθεί μέσα από τις δραστηριότητες, να βελτιώσει την συμπεριφορά του με τα άλλα σκυλιά, αντικείμενα κι ανθρώπους και να επιστρέψει στο σπίτι του χαρούμενος, χαλαρός, ήρεμος και γεμάτος από νέες εμπειρίες, έτοιμος για το βραδινό του φαγητό, χάδια και ύπνο.

Το Dog Park Open Day μπορούν να επισκεφτούν όλοι οι σκυλόφιλοι, με τον σκύλο τους, για να χαλαρώσουν, να παίξουν, να τον κουράσουν σωματικά και ψυχικά, να κάνουν νέες σκυλοπαρέες, να κοινωνικοποιήσουν τα κουτάβια τους, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, υπό την δική τους επίβλεψη και με την έντονη παρουσία ειδικού, του κ. Στέλιου Ρομπογιαννάκη.

Παρακαλούνται όσοι ιδιοκτήτες είναι σε μια απο τις παρακάτω ειδικές περιπτώσεις, να ενημερώνουν τον υπεύθυνο:
- Κουτάβια κάτω των 3 μηνών
- Σκυλιά με επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε άλλα ζώα και ανθρώπους