Η Kreta Rex House βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και λειτουργεί ως σχολή εκπαίδευσης σκύλων από το 1990. Έχοντας μια ιδιαίτερη σχέση και αγάπη με τον Γερμανικό Ποιμενικό, προστέθηκε το εκτροφείο Γερμανικού Ποιμενικού λίγο αργότερα, το 1995. Εν συνεχεία, έχοντας μαζέψει χρόνια εμπειρίας και κατάρτισης, ο ξενώνας κατοικιδίων δημιουργήθηκε το 1997, προσφέροντας φιλοξενία, αγάπη και φροντίδα στους μικρούς αλλά και μεγάλους τετράποδους φίλους μας!

Ο Στέλιος Ρομπογιαννάκης, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Kreta Rex House, παράλληλα με το εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έχουν την εποπτεία και την φροντίδα του χώρου, με κύριο και βασικό γνώμονα τις ανάγκες των κατοικίδιων, που για περισσότερα από 20 χρόνια, οι ιδιοκτήτες τους, μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ο Σ. Ρομπογιαννάκης είναι ο εκπαιδευτής σκύλων στην Kreta Rex House. Μελετάει συνεχώς  τη συμπεριφορά τους, κατανοώντας τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητές τους, στοχεύοντας στη γρήγορη και αποτελεσματικότερη επίτευξη μιας σχέσης σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σκύλο και άνθρωπο. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια με νέους θετικούς τρόπους εκπαίδευσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην θετική συμπεριφορά των μικρών μας φίλων.

Στην Kreta Rex House, ασχολούμαστε με πολύ μεγάλη προσοχή με την εκτροφή Γερμανικού Ποιμενικού. Με γνώση ως προς τον δυναμικό χαρακτήρα και την άρτια μορφολογία, φροντίζουμε για μια υγιής εκτροφή.

Η εκπαίδευση του σκύλου σας, στην Kreta Rex House, γίνεται με γνώμονα τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του σκύλου σας. Το προσωπικό της σχολής φροντίζει με συνεχή καθοδήγηση για την ομαλότερη συμβίωση με τον σκύλο σας πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του.

Στον ξενώνα της Kreta Rex House οι «διακοπές» των μικρών ή μεγαλόσωμων κατοικίδιων σας γίνονται αξέχαστες! Με καθημερινή, συνεχή επίβλεψη, φροντίδα και ψυχαγωγία, το προσωπικό του ξενώνα μας, έχει πλήρη αφοσίωση στην άνετη και ξέγνοιαστη διαμονή τους.