Γνωρίστε την Kreta Rex House

Η Kreta Rex House βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και λειτουργεί ως σχολή εκπαίδευσης σκύλων από το 1990. Έχοντας μια ιδιαίτερη σχέση και αγάπη με τον Γερμανικό Ποιμενικό, προστέθηκε το εκτροφείο Γερμανικού Ποιμενικού λίγο αργότερα, το 1995. Εν συνεχεία, έχοντας μαζέψει χρόνια εμπειρίας και κατάρτισης, ο ξενώνας κατοικιδίων δημιουργήθηκε το 1997, προσφέροντας φιλοξενία, αγάπη και φροντίδα στους μικρούς αλλά και μεγάλους τετράποδους φίλους μας!

Ο Στέλιος Ρομπογιαννάκης, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Kreta Rex House, παράλληλα με το εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έχουν την εποπτεία και την φροντίδα του χώρου, με κύριο και βασικό γνώμονα τις ανάγκες των κατοικίδιων, που για περισσότερα από 20 χρόνια, οι ιδιοκτήτες τους, μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους!

Εκπαίδευση σκύλων

Dog Bone Graphic

Στην Kreta Rex House είμαστε σε θέση να ξεδιπλώσουμε το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του σκύλου σας σε όποιο επίπεδο ή κατεύθυνση επιθυμείτε, με γνώμονα τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του σκύλου σας. Το προσωπικό της σχολής φροντίζει με συνεχή καθοδήγηση για την ομαλότερη συμβίωση με τον σκύλο σας πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του.
Ένα σωστό πρόγραμμα εκπαίδευσης ξεκινάει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα αποκτήσουμε το νέο μας κουτάβι και συνεχίζει μαθαίνοντας να επικοινωνούμε σωστά και με τον κατάλληλο τρόπο με τον σκύλο μας.
Γιατί στην Kreta Rex House γνωρίζουμε ότι η σωστή εκπαίδευση σκύλων είναι θέμα γνώσης, εμπειρίας, τεχνικής, ισορροπίας, υπομονής και επικοινωνίας.

Φιλοξενία σκύλων

Dog Bone Graphic

Στον ξενώνα της Kreta Rex House οι διακοπές των μικρών ή μεγαλόσωμων κατοικίδιων σας γίνονται αξέχαστες! Με καθημερινή επίβλεψη, φροντίδα και ψυχαγωγία, το προσωπικό του ξενώνα μας, έχει πλήρη αφοσίωση στην άνετη και ξέγνοιαστη διαμονή τους!
Η Kreta Rex House διαθέτει αδειοδοτημένο και πλήρως εξοπλισμένο ξενώνα κατοικίδιων ζώων, λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή Λινοπεράματα, κοντά στο μοναστήρι της Παναγίας  της Παντάνασσας.

Εκτροφείο σκύλων

Dog Bone Graphic

Στην Kreta Rex House, ασχολούμαστε με πολύ μεγάλη προσοχή με την εκτροφή του Γερμανικού Ποιμενικού. Με γνώση ως προς τον δυναμικό χαρακτήρα και την άρτια μορφολογία, φροντίζουμε για μια υγιής εκτροφή, αναδεικνύοντας τα έντονα χαρακτηριστικά της φυλής. Το εκτροφείο μας λειτουργεί επίσημα από το 1995, συμμετέχοντας σε πολλές διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας και εξετάσεις εργασίας, καθώς και σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, στα οποία τα σκυλιά μας έχουν λάβει υψηλές διακρίσεις.
Απευθυνθείτε στο εκτροφείο μας για σκυλιά μορφολογίας (μαύρο - καστανό Γερμανικό Ποιμενικό) και σκυλιά εργασίας (γκρίζο Γερμανικό Ποιμενικό).
Το εκτροφείο της Kreta Rex House είναι πιστοποιημένο εκτροφείο Γερμανικού Ποιμενικού στο Ηράκλειο Κρήτης (Κ.Ο.Ε. , F.C.I.).