Γνωρίστε την Kreta Rex House

Η Kreta Rex House βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και λειτουργεί ως σχολή εκπαίδευσης σκύλων από το 1990. Έχοντας μια ιδιαίτερη σχέση και αγάπη με τον Γερμανικό Ποιμενικό, προστέθηκε το εκτροφείο Γερμανικού Ποιμενικού λίγο αργότερα, το 1995. Εν συνεχεία, έχοντας μαζέψει χρόνια εμπειρίας και κατάρτισης, ο ξενώνας κατοικιδίων δημιουργήθηκε το 1997, προσφέροντας φιλοξενία, αγάπη και φροντίδα στους μικρούς αλλά και μεγάλους τετράποδους φίλους μας!

Ο Στέλιος Ρομπογιαννάκης, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Kreta Rex House, παράλληλα με το εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έχουν την εποπτεία και την φροντίδα του χώρου, με κύριο και βασικό γνώμονα τις ανάγκες των κατοικίδιων, που για περισσότερα από 20 χρόνια, οι ιδιοκτήτες τους, μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους!

Εκπαίδευση σκύλων

Dog Bone Graphic

Η σωστή εκπαίδευση σκύλου ξεκινάει δεν είναι ζήτημα αυστηρότητας, κακομεταχείρισης, πίεσης ή εξάντλησης του ζώου ή του ιδιοκτήτη. Είναι θέμα γνώσης, εμπειρίας, τεχνικής, υπομονής, επικοινωνίας και επαναλήψεων. Στην σχολή Kreta Rex House είμαστε σε θέση να ξεδιπλώσουμε το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του σκύλου σας σε όποιο επίπεδο ή κατεύθυνση επιθυμείτε (βασική υπακοή, καθήκοντα προστασίας - φύλαξη χώρου - σωματοφυλακή, sport σε όλα τα επίπεδα BH, IPO1, IPO2, IPO3, προετοιμασία για έκθεση μορφολογίας κ.α.).

Φιλοξενία σκύλων

Dog Bone Graphic

Η Kreta Rex House παρέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο ξενοδοχείο σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης. που αναλαμβάνει την πλήρη φύλαξη σκύλων (φιλοξενία σκύλων). Τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε συνεχώς από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων που μας τα εμπιστεύονται συνεχώς, αποτελεί για εμάς το κίνητρο να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι επισκέπτες μας στον ξενώνα σκύλων λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και γίνονται μέλη της παρέας μας και κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Εκτροφείο σκύλων

Dog Bone Graphic

Το εκτροφείο σκύλων της Kreta Rex House είναι ένα επίσημο εκτροφείο σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις χρόνων και την αγάπη μας για το σκύλο εκτρέφουμε Γερμανικά Ποιμενικά σκυλιά.
Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας νέο φίλο ανάμεσα στα υγιή κουτάβια άριστης μορφολογίας που εκτρέφουμε.