Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως πλέον στην Kreta Rex House, σε έναν νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον ξενώνα, μπορούμε να φιλοξενήσουμε τις γατούλες σας!

Στον  ξενώνα της Kreta Rex House οι γατούλες σας θα περάσουν τις ποιο αξέχαστες διακοπές τους! Το προσωπικό του ξενώνα μας έχοντας πλήρη αφοσίωση στην άνετη και ξέγνοιαστη διαμονή τους, με καθημερινή επίβλεψη, φροντίδα και ψυχαγωγία!

Η Kreta Rex House διαθέτει αδειοδοτημένο και πλήρως εξοπλισμένο ξενώνα κατοικίδιων ζώων, λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή Λινοπεράματα, κοντά στο μοναστήρι της Παναγίας της Παντάνασσας.

Στον ξενώνα μικρών ζώων αναλαμβάνουμε την πλήρη φροντίδα των μικρών και μεγαλόσωμων κατοικίδιων σας. Οι εγκαταστάσεις του ξενώνα έχουν διαμορφωθεί βάση των κανονισμών, με βασικό γνώμονα  να διασφαλίσουν την άνετη, ασφαλή και ευχάριστη διαμονή της γάτας σας! Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο, με εμπειρία στη φροντίδα γατών. Ασχολούμαστε με την ασφάλεια, την καθαριότητα και την φροντίδα της κάθε γάτας ξεχωριστά, βάση των δικών του ξεχωριστών αναγκών.

Διατηρούμε το πρόγραμμα διατροφής της γάτας σας, σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις, ενώ παράλληλα μπορούμε να προτείνουμε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής,  με την καθοδήγηση κτηνιάτρου.

Οι τετράποδοι επισκέπτες της Kreta Rex House έχουν ο καθένας το δικό του δωμάτιο. Στο καθημερινό τους πρόγραμμα, εκτός από τους συχνούς περιπάτους στον χώρο εκτόνωσης, περιλαμβάνεται και πρόγραμμα κοινωνικοποίησης . Μέλος του προσωπικού μας, με την κατάλληλη εμπειρία και καθοδήγηση, φροντίζει ώστε οι γάτες σας να περνάν όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς, να γυμνάζονται στον χώρο εκτόνωσης, σκαρφαλώνοντας σε δέντρα, να παίζουν με τους «φίλους» τους, με κατάλληλα παιχνίδια, να αποκτούν νέες εμπειρίες!

Το σίγουρο είναι ότι η γάτα σας θα επιστρέψει στο σπίτι σας ευχαριστημένη και ανανεωμένη!

Τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε συνεχώς από τους ιδιοκτήτες των γατών που μας τα εμπιστεύονται, αποτελεί για εμάς ένα ακόμα κίνητρο να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας! Οι τετράποδοι επισκέπτες του ξενώνα μας, λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, γίνονται μέλη της παρέας μας και κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Κατά την επίσκεψη και διαμονή της γάτας σας στον ξενώνα μας, σύμφωνα με τον κανονισμό της KRH, είναι απαραίτητο να τηρούνται τα παρακάτω:

 • Να έχει συμπληρώσει τον 4ο μήνα (180 ημερών)
 • Να έχει πλήρως ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας ή διαβατήριο
 • Να φέρει microchip
 • Να μην έχει σοβαρές ασθένειες (πχ. καρδιακά προβλήματα, επιληψία, κλπ)
 • Να έχουν πραγματοποιηθεί όλα τα απαραίτητα για την ηλικία του εμβόλια:
  • Το τετραπλό, DHPPi-L (Τύφος, Μόρβα, Ηπατίτιδα, Λεπτοσπείρωση)
  • Της λύσσας, R (Rabbies)
  • Του πνευμονιόκοκου - πολύ σημαντικό για κατοικίδια που συχνωτίζονται (πχ. ξενώνες, εκθέσεις κατοικιδίων, κλπ)
 • Να έχει γίνει ενδοπαρασίτωση (χάπι για τα σκουλήκια), εντός των τελευταίων 15 ημερών.
 • Να έχει γίνει έξω παρασίτωση (αμπούλα για έξω παράσιτα αλλά και σκνίπα), εντός των τελευταίων 15 ημερών
  • Τα δύο παραπάνω θα πρέπει ιδανικά να έχουν γίνει 2-3 ημέρες πριν την φιλοξενία.
   Εφόσον αυτά δεν έχουν πραγματοποιηθεί, η KRH διατηρεί το δικαίωμα να τα πραγματοποιήσει με δικά της μέσα, με το αντίστοιχο κόστος.

pettaxi.jpgΥπηρεσία παράδοσης και παραλαβής της γάτας σας, από και προς τον χώρο σας.

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα ή το χρόνο να φέρετε την γάτα σας στην Kreta Rex House, εμείς αναλαμβάνουμε την ασφαλή παραλαβή της από το χώρο σας και την επιστροφή της, την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε, κατόπιν ραντεβού.