Ξεκινάμε μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, «Dog Park» της Kreta Rex House.

Στην Kreta Rex House, έχουμε σαν βασική αρχή τις ανάγκες των μικρών μας φίλων (των σκύλων) και την ομαλή συνεργασία και συμβίωση με τους ιδιοκτήτες τους. Γι’ αυτό τον λόγο, ξεκινάμε μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, το πάρκο σκύλων «Dog Park» της Kreta Rex House.

Το Dog Park της KRH είναι ημερήσιο πάρκο ψυχαγωγίας, εκτόνωσης, εκγύμνασης και κοινωνικοποίησης σκύλων. Σκοπός του πάρκου είναι να περάσει καλά ο σκύλος, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να εκτονωθεί μέσα από τις δραστηριότητες, να βελτιώσει την συμπεριφορά του με τα άλλα σκυλιά, αντικείμενα κι ανθρώπους και να επιστρέψει στο σπίτι του χαρούμενος, χαλαρός, ήρεμος και γεμάτος από νέες εμπειρίες, έτοιμος για το βραδινό του φαγητό, χάδια και ύπνο.

Το Dog Park είναι ένας πρότυπος χώρος σωματικής και πνευματικής εκγύμνασης, κοινωνικοποίησης, ενεργοποίησης και εκπαίδευσης των ενστίκτων και όλα αυτά μέσα από εξειδικευμένες δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι!

Ο κάθε σκύλος  διαθέτει έναν μοναδικό και ξεχωριστό χαρακτήρα, ο οποίος προέρχεται από την φυλή (ράτσα) του, την κοινωνικοποίηση του ως κουτάβι αλλά και ως ενήλικο σκυλί αργότερα, αλλά και μέσα από την οικογένεια του. Στην KRH έχουμε τις γνώσεις και τον τρόπο να ξεδιπλώσουμε τον χαρακτήρα του σκύλου σας και μέσα από την ημερήσια δραστηριότητα στο Dog Park, να σας προσφέρουμε μια βελτίωση της σχέσης σας, με τον σκύλο σας! 

Είναι βασικό να γνωρίζουμε ότι ο σκύλος μας είναι ένα ζώο κοινωνικό, όπως και άνθρωπος. Ο μικρός μας φίλος χρειάζεται να βρίσκεται με άλλα σκυλιά ενώ παράλληλα έχει την ανάγκη της σωματικής και πνευματικής άσκησης. Η ενέργεια που έχει κάθε σκύλος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα του και ανεπιθύμητες συμπεριφορές. Στην KRH με το νέο μας πρόγραμμα και τις εξειδικευμένες δραστηριότητες του Dog Park μπορούμε να μειώσουμε τις πιθανότητες ή και να εξαλείψουμε προβλήματα συμπεριφοράς, διατηρώντας  την ενέργεια του σκύλου σε επιθυμητά επίπεδα ώστε να έχουμε μια ευχάριστη και ισορροπημένη καθημερινότητα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Όσο εσείς απουσιάζετε από το σπίτι, έχετε κάποια κοινωνική υποχρέωση, μένει πολλές ώρες μόνος του στο σπίτι, δεν έχετε που να πάτε τον σκύλο σας, εργάζεστε πολλές ώρες την ημέρα και γενικά ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, ο τετράποδος φίλος σας, μπορεί να επισκεφθεί τον καταπράσινο, ασφαλή χώρο, με εξειδικευμένη επίβλεψη και σωστή καθοδήγηση, του Dog Park της Kreta Rex House!


Προϋποθέσεις Συμμετοχής:
Για ηλικίες άνω 3 μηνών (να έχουν γίνει τα εμβόλια μόρβας και τύφου).
Αποκλείονται επιθετικά σκυλιά.
Πλήρως εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος (έσω και έξω παράσιτα).


Ωράριο Λειτουργίας:
Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 9:00 – 17:00
Τηλεφωνήστε στο 6944604226 για να κλείσετε ραντεβού.