Η ομάδα εργασίας της Kreta Rex House απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι εκπαιδεύονται ομαδικά, μαζί με τα σκυλιά τους, κυρίως στον χώρο της σχολής μας, αλλά και σε επιλεγμένες εξωτερικές τοποθεσίες, υπό την συνεχή καθοδήγηση του εκπαιδευτή σκύλων κ. Στέλιου Ρομπογιαννάκη. Η τεχνική αυτή παρέχει περισσότερη ακρίβεια στην εκπαίδευση των πιστών μας φίλων.

Ο βασικός σκοπός της ομάδας είναι να έρθουν πιο «κοντά» ο κυναγωγός με τον σκύλο του, έχοντας μεγαλύτερη ακρίβεια στην μεταξύ τους επικοινωνία και κάνοντας ποιο ξεκάθαρους τους κανόνες της καθημερινότητας τους.  

Στην ομάδα εργασίας της Kreta Rex House μπορεί να συμμετάσχει κάθε ένας που θέλει να περάσει όμορφα και δημιουργικό χρόνο με το σκύλο του!

Τα μέλη της ομάδας που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό με τον σκύλο τους, μπορούν να προχωρήσουν σε επίσημες εξετάσεις, σε όλα τα επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την σχολή μας. 

Τα μέλη της ομάδας εργασίας της Kreta Rex House, μετά από σκληρή δουλεία έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη!